Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köyceğiz Yangın : Mugla Da Farkli Noktalarda Ayni Anda Yanginlar Son Dakika Haberleri - Dalaman'daki yangın korkuttu dalaman ilçesi mopak kağıt fabrikası arazisinde başlayan yangın rüzgarında etkisi ile açık ceza infaz kurumu sınırlarına geçti.

Köyceğiz Yangın : Mugla Da Farkli Noktalarda Ayni Anda Yanginlar Son Dakika Haberleri - Dalaman'daki yangın korkuttu dalaman ilçesi mopak kağıt fabrikası arazisinde başlayan yangın rüzgarında etkisi ile açık ceza infaz kurumu sınırlarına geçti.. Söndürülemeyen yangının ardından yoğun dumandan mağdur olan halkın tepkisinin de çok büyük olduğunu dile getiren başkan uzundemir, şunları söyledi: Muğla'nın marmaris içesi i̇çmeler kara yolu üzerinde pamucak mevkiinde orman yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangının ardından bodrum, köyceğiz, dalaman ve son olarak da milas'ta yangın çıkmıştı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektar alan zarar gördü. Yangın 80 bin metrekare alana zarar verdi.

21.07.2021 21 tem 20:36 son dakika haberleri! Zamanında müdahale ile yangın, yarım saat saatlik çalışma sonucunda söndürülürken, yaklaşık 1 dönümlük alanın yandığı öğrenildi. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektar alan zarar gördü. Ekincik yolunda yangın ,arabada çıkan yangın ormana sıçradı ekipler kontrol altına aldılar. Pınarköy mahallesi, ölemez mevkiinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Zlbby8rqje3j6m
Zlbby8rqje3j6m from foto.sondakika.com
Buradaki yangında 2 dönüm alan zarar gördü. Muğla köyceğiz'de dün başlayan ve kontrol altına alınan yangın yeniden etkisini gösterdi. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Söndürülemeyen yangının ardından yoğun dumandan mağdur olan halkın tepkisinin de çok büyük olduğunu dile getiren başkan uzundemir, şunları söyledi: Vaka sayilari bu hafta da düşüş gösterdi̇. Orman şehidi görkem hasdemir için köyceğiz'de cenaze töreni düzenlendi. Muğla'da çıkan orman yangını söndürüldü

Alandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine ilk olarak orman bölge müdürlüğü'nde çalışan 5 kişilik yangın söndürme ekibi. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, dalaman'daki yangın ise kontrol altına alındı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine, bölgeye 2 helikopter, 5 arazöz, 2 iş makinesi ve 27 işçi yönlendirildi. | birileri durdursun artık 🛑 😔#uyantürkiye #yanıyoruz #yangın #memleketimyanıyor #manavgat #marmaris #köyceğiz #yanıyor | yeter durun artık 🛑 Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Söndürülemeyen yangının ardından yoğun dumandan mağdur olan halkın tepkisinin de çok büyük olduğunu dile getiren başkan uzundemir, şunları söyledi: Gencer, az ama i̇yotlu tuz kullanalim. Aynı yerde bir gün öncede yangın çıktığı öğrenildi. Şehit hasdemir için yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Orman bölge müdürlüğü ile muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına. Fakat rüzgârın etkisiyle dalaman'ı, ortaca'yı, sarıgerme'yi, dalyan'ı hatta köyceğiz'i dahi etkiliyor. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu (köyceğiz) köyceğiz'e seyahat. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine, bölgeye 2 helikopter, 5 arazöz, 2 iş makinesi ve 27 işçi yönlendirildi. Köyceğiz ilçesi sultaniye mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Görkem hasdemir'in türk bayrağına sarılı cenazesi, köyceğiz merkez camii'ne getirildi. Alandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne bildirdi.

Ubnsqddtftplpm
Ubnsqddtftplpm from foto.haberler.com
İhbar üzerine olay yerine ilk olarak orman bölge müdürlüğü'nde çalışan 5 kişilik yangın söndürme ekibi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aynı yerde bir gün öncede yangın çıktığı öğrenildi. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çamlık alanda başlayan yangın kısa sürede fark edilince ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, dalaman'daki yangın ise kontrol altına alındı. Dalaman itfaiye grup amirliği, ortaca itfaiye grup amirliğinden ve köyceğiz grup amirliğinden 11 araç 35 personel ve çok sayıda orman'a ait arazöz ve iki. Muğla'da çıkan orman yangını söndürüldü Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine ilk olarak orman bölge müdürlüğü'nde çalışan 5 kişilik yangın söndürme ekibi.

Pınarköy mahallesi, ölemez mevkiinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Köyceğiz'de yangın devam ediyor, dalaman'daki yangın söndürüldü i̇ha 29 temmuz 2021 perşembe, 19:15 güncelleme: Yangın, sultaniye kaplıcaları arkasındaki çamlık alanda çıktı. İkinci yangın ise ortaca merkezde bayraklıtepe mevkisinde saat 13.35'de çıktı. 2.1k views · april 25. Dalaman'daki yangın korkuttu dalaman ilçesi mopak kağıt fabrikası arazisinde başlayan yangın rüzgarında etkisi ile açık ceza infaz kurumu sınırlarına geçti. 1.3k views · april 25. Orman şehidi görkem hasdemir için köyceğiz'de cenaze töreni düzenlendi. Fakat rüzgârın etkisiyle dalaman'ı, ortaca'yı, sarıgerme'yi, dalyan'ı hatta köyceğiz'i dahi etkiliyor. Dalaman itfaiye grup amirliği, ortaca itfaiye grup amirliğinden ve köyceğiz grup amirliğinden 11 araç 35 personel ve çok sayıda orman'a ait arazöz ve iki. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. | birileri durdursun artık 🛑 😔#uyantürkiye #yanıyoruz #yangın #memleketimyanıyor #manavgat #marmaris #köyceğiz #yanıyor | yeter durun artık 🛑 Görkem hasdemir evli ve 2 çocuk babasıydı.

Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Buradaki yangında 2 dönüm alan zarar gördü. Bölgedeki son yangın da köyceğiz'e bağlı kavakarası mahallesinde çıktı. Görkem hasdemir'in türk bayrağına sarılı cenazesi, köyceğiz merkez camii'ne getirildi. Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen yangına, muğla orman bölge müdürlüğüne ait 3 helikopter ve 2 uçak ile müdahale etti.

Koycegiz Deki Yanginla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi Sozcu Gazetesi
Koycegiz Deki Yanginla Ilgili 1 Kisi Tutuklandi Sozcu Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu (köyceğiz) köyceğiz'e seyahat. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çamlık alanda başlayan yangın kısa sürede fark edilince ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Vaka sayilari bu hafta da düşüş gösterdi̇. Köyceğiz'deki yangınla ilgili 1 kişi tutuklandı. Buradaki yangında 2 dönüm alan zarar gördü. Fakat rüzgârın etkisiyle dalaman'ı, ortaca'yı, sarıgerme'yi, dalyan'ı hatta köyceğiz'i dahi etkiliyor.

Köyceğizli yangın söndürme personeli hasdemir şehit oldu marmaris'te çıkan yangında, orman i̇şletme şefliği yangın ilk müdahale ekibinde görevli köyceğizli görkem hasdemir şehit oldu.

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu (köyceğiz) köyceğiz'e seyahat. İhbar üzerine olay yerine ilk olarak orman bölge müdürlüğü'nde çalışan 5 kişilik yangın söndürme ekibi. Köyceğiz ilçesi sultaniye kaplıcaları mevkisindeki ormanlık alanda, saat 13.30 sıralarında, yangın çıktı. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde çamlık alanda başlayan yangın kısa sürede fark edilince ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Görkem hasdemir'in türk bayrağına sarılı cenazesi, köyceğiz merkez camii'ne getirildi. Orman şehidi görkem hasdemir için köyceğiz'de cenaze töreni düzenlendi. Muğla'nın köyceğiz ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektar alan zarar gördü. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Aynı yerde bir gün öncede yangın çıktığı öğrenildi. Pınarköy mahallesi, ölemez mevkiinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla köyceğiz'de yangın 30.07.2021 turkey Köyceğizli yangın söndürme personeli hasdemir şehit oldu marmaris'te çıkan yangında, orman i̇şletme şefliği yangın ilk müdahale ekibinde görevli köyceğizli görkem hasdemir şehit oldu. Vaka sayilari bu hafta da düşüş gösterdi̇.